OPIS STORITEV IN GALERIJA

Laserski razrez je eden najnatančnejših rezov lesa. Po navadi režemo deske debele 3 ali 4 mm. Po vaši želji lahko razrežemo poljubno število in obliko kosov ali komplet izdelkov. Za več informacij izpolnite kontaktni obrazec ali pokličite.

Lasersko vgraviramo raznolike motive v različne materiale (les, kovina, kompoziti, …). Vgraviramo lahko poljubne motive ali kompletne slike. Velikost graviranja je po želji. Za več informacij izpolnite kontaktni obrazec ali pokličite.

Izdelujemo glamping lesene hiške. Velikosti do 4 x 3 metre. Zunanjost je iz Sibirskega macesna, saj le tako lahko kljubuje vsem vremenskim vplivom. Poleg hiške izdelamo lahko tudi leseno platformo, ki služi kot nosilec hiške in dodatna zunanja terasa. Hiška ima eno okno in ena vrata. Za več informacij izpolnite obrazec za povpraševanje ali pokličite.

Vse izdelke pred samo izdelavo je potrebno tudi grafično izrisati (konstruirati). Torej ponujamo izdelavo grafičnega 3D/2D modela oziroma samega načrta poljubnega izdelka. Risanje poteka v računalniškem programu SolidWorks. Večino naših izdelkov je bilo potrebno izrisati v 3D modelu in nato pretvoriti v sam delavni načrt za lasersko graviranje ali razrez.